dijous, 11 de juliol del 2013

10 juliol 2013

No acabem d´encertar amb el dia d´excursió :( ;)!!!

Avui havíem proposat fer una petita sortida i per votació el parc escollit era el Parc Central del Vallès, però...quan ens hem trobat davant del centre cívic... estàvem tots tan acalorats que hem decidit buscar un altre lloc amb ombra on poder aixoplugar-nos i jugar amb els nostres baldufes!!

Així doncs... hem agafat el berenar, els globus, les canyes de colors i tots els trastos que portàvem i hem anat tot xino xano a casa del Nil i la Vanessa (bé, al jardí de la zona comunitària ;) :)....

I com sempre, els més petits s´ho han passat d´allò més bé!!!! Hem inflat globus amb aigua i per cortesia de l´Anna tots sortien amb una petita tara :):), un foradet per on sortia un rajolinet d´aigua, i amb el que el Nil gaudia d´allò més mullant a les mares i als altres baldufes....:) :)!! Tot i que el David el feia fóra d´una manera molt dolça :) :), no volia pas remullar-se avui i, .... en Miquel també li feia que no amb el cap :) :), preferia fer pals de colors i triangles amb la seva mare!!!
Han buscat branquetes pel jardí, jugat amb la font d´aigua, amb unes canyes molt xul.les tot creant pals gegants amb molts colors, .... i així ha anat passant la tarda, això sí, a l´ombreta dels arbres :) :)!!!

Ahhh i, també hem pogut gaudir d´un agradable berenar cooperatiu a base de síndria i meló!! Mmmm mmmm, que boníssim!!! Els baldufetes no es ficaven més perque no els hi cavia a la seva boca :) :) :)!!!!

Les mares com sempre hem jugat amb els més petits de la casa, tot respectant el seu ritme i les ganes de fer i, hem compartit una estona amb les altres mares, tot xerrant una estona!!!!


Avui, però, una mare que, personalment, tenia moltíssimes ganes que s´animés a fer una visita a La Lluna amb el seu petit, ha decidit anar al Parc Central directament i clar, no ens ha trobat :( :(!!! Un seguit de circumstàncies han fet que no ens trobèssim: la mami no tenia mòbil feia 2 dies, hem canviat el lloc d´activitat a última hora, ...Disculpar-me en nom de La Lluna i animar-la perquè tornin a venir quan vulguin i els vingui de gust :) :) ;)!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada