dijous, 29 d’agost del 2013

agost 2013

AQUEST AGOST.....

-En aquest mes d'Agost a l'Hèctor li han sortit les seves primeres dents, set de cop i contràriament al que anunciava tothom no ens hem assabentat en qüestió a plors, neguits, insomnis ni bavetes per part del Hèctor. Ell ha seguit el seu ritme i com diu el seu avi ha estat (afectuosament parlant) "la atracció" del poble en el que hem estiuejat, és a dir que tot i les seves noves dents ha continuat tan sociable com sempre i al ser el nen més petit que hi havia al poble ha anat de braç en braç i s'ho ha passat d'allò més bé intentant aprendre a caminar que ja li queda menys per a aconseguir-ho.

-Aquest agost en Miquel ha conegut la platja! Agafadet al seu avi ha pogut gaudir del suau moviment de les ones, assegut a la riba del mar ha vist com els peuets quedaven sota la sorra cada cop que venia una onada i ha trobat un munt de petxines de la mà la seva "iaia" i els seus pares, els quals em tornat a gaudir amb ell de fer castells i posar-nos de sorra fins a les orelles!!!

-Aquest estiu en David s´ha banyat al riu per primera vegada.

-Aquest agost en Nil ha fet dos anys i ha gaudit d´unes vacances en família, a la muntanya, on s´ho ha passat d´allò més bé. Pel seu aniversari li varem regalar la seva primera bicicleta, amb rodes de veritat, i està encantat, va a tot arreu amb ella!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada