diumenge, 15 de setembre del 2013

15 setembre 2013 SORTIDA CAL CASTILLO

Tot i que durant la nit ha plogut i ha plovisquejat durant tot el matí.... algunes de les famílies de La Lluna hem decidit tirar endavant la sortida al Nucli Zoològic de Cal Castillo.....

Així que cotxe i carmanyola i.... a veure els animalons, dinar a l´aire lliure i compartir un fantàstic dia en família, amb d´altres famílies!!!!

Quan hem estat tots a punt, hem anat plegats cap a Sant Cugat, un cotxe rere l´altre .....:-), i de seguida hem arribat al Nucli Zoològic de Cal Castillo. Una vegada allà hem anat seguint el ritme dels baldufes que no es volien perdre cap dels animals: daines, rucs, cavalls, emús, porcs, cabres.... Alguns fins i tot s´han atrevit a donar-lis de menjar: pastanagues, enciam, pa (al pa, però, no li feien massa cas els animals).... Algun dels petits preferia veure´ls, però, una mica més de lluny :-)!!!
La visita a Cal Castillo ha sigut tot un èxit, per als més petits i també per als pares i les mares que no ens hem pogut estar de donar-lis de menjar i acaronar als animals.

Després, tot i que no les teníem totes perque la pluja anava a més, hem continuat la sortida direcció Les Planes per buscar una zona de pícnic per dinar!!! Hi havia petits dormint, així que hem fet una rotllana amb els cotxes per no despertar-los, hem tret una taula i unes cadires i A DINAR!!! 

Després de dinar i amb tots els baldufes desperts, hem explorat l´entorn i, trobat fulles, branques, glas.... i hem fet molt d´exercici jugant a pilota i pujant i baixant escales :-):-)!!!

Abans de marxar algunes de les famílies hem tingut la sort de veure dos porcs senglars passejant tranquil.lament per allà!! Fantàstic!! ;-)

Ha sigut un dia molt i molt maco, amb el que hem pogut compartir com sempre unes estones molt agradables!!!

Això sí, a la propera, haurem de quedar abans, la visita a Cal Castillo, s´ha fet molt i molt curta!!! Alguns dels baldufes no volien marxar :-( 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada