dilluns, 3 de març del 2014

1 març 2014

Ja ha arribat en Carnestoltes!!! ;-):-):-)

http://www.youtube.com/watch?v=MylIDINXLf8

Després de dues setmanes de molta feina fent Llunes i Estrelles i, demanant ajuda a mares, àvies.... per cosir faldilles i retocar el diseny.... Aquest matí, per fi, ja ha arribat el Carnestoltes!!

Ben d´horeta al matí..... globus, serrellets, lletres, llunes.... han anat guarnint la furgoneta que portaríem de suport a la RUA!!!

I .... després d´algun dels papis fent guàrdia al carrer per vigilar de la furgo i que no marxessin massa globus..... han arribat les 16:30h.... Hora de trobada i concentració dels participants a la Rua.... i hora en la que ningú de nosaltres estava a punt encara :-):-)....

Ufff...d´anècdotes en tenim unes quantes per explicar: SEGUR!!!
Una....i que de ben segur no oblidarem... just quan ens avisaven que ja podíem començar a passejar ....el cotxe de suport!!! S´ha aturat!! S´ha quedat sense bateria :-( :-):-)..... fins la Carretera Barcelona empenyen :-):-)!!!!!!! Un SHOW!!! SORTIDA TRIOMFAL!!!!!!

I de riure.....també....un munt, abans, durant i després!!!!!!!!

Petits i grans desfilant pels carrers de Barberà..... Les estrelles...però....no s´han deixat veure massa...han preferit anar a sobre la mama, o de l´avi......o dormir durant tot el passeig al cotxet i a dins la furgo....o muntar-se la festa amb els confetis amb la iaia a dins la furgo :-)!!!

Vaja....ha estat tota una experiència i moolt divertida!!!!!

Gràcies, als familiars i als amics que ens han volgut donar suport i, disfressar-se i participar a la Comparsa de La Lluna,  perque sense ells segurament no haguèssim pogut sortir i participar!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada