dimarts, 9 de setembre del 2014

9 setembre 2014

El setembre va avançant pas a pas.. i amb aquest mes.... molts canvis.... 
Canvis per a molts dels petits de La Lluna i les seves mares... petits que inicien una nova etapa.. amb l´inici de l´escola... mares que han de tornar a treballar després de la baixa maternal.... 
Canvis que s´intenten portar en positiu, amb al.legria i sobretot, amb un acompanyament amorós i el més respectuós possible envers els nostres infants!!

Les tardes de la Lluna... espai de joc, de riure... però també per compartir els neguits i dubtes de les diferents etapes per les que passen els nostres petits i nosaltres com a mares, pares... com a família!!

Aquesta tarda, hem compartit estones de joc, de posades en comú de neguits, dubtes o.. simplement alguna al.legria, i, a més, hem pogut gaudir de l´activitat que la Noelia, la mare del Miquel havia preparat avui: La Dansa dels Colors!!!

Hem sigut el blau o el groc... com la Lluna o les Estels... hem buscat pinyes i fulles... ballat al ritme del bugui bugui .... i així gaudint d´aquesta activitat, com gaudim setmana rere setmana de totes les activitats que les famílies usuàries de La Lluna, preparen amb tanta entrega i amor ;-)!!!

Gràcies Llunetes: petites i grans.. per compartir, per ser-hi ;-)!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada