dilluns, 20 d’abril del 2015

Taller de pa (8 abril 2015)

Avui a La Lluna hem volgut gaudir del dia que ens ha regalat la Primavera amb olor i flaire del bon temps, d´arbres florits i ocellets cantant al pati...

Així doncs, no podia ser d´una altre manera ;-) Aquesta tarda l´activitat proposada l´hem preparat i gaudit al pati de la Lluna: Taller de Pa!!!

El taller de pa és una activitat que agrada a quasi tots per igual, als més petits... als més grans.... Alguns veterans de La Lluna només veure el sac de farina, ja frisen de contents, d´altres que encara no l´han gaudit es mantenen a l´expectativa: de.... i ara què?? Fins que de manera tímida van apropant-se a poc a poc... fins que la farina s´ajunta amb l´aigua, el llevat.... i tot plegat es converteix en una pasta, apte per tocar, aixafar, experimentar, tastar, olorar..... 

Alguns després d´experimentar i embrutar-se de dalt a baix, demanen rapidament netejar-se les mans, perquè ja en tenen prou!!
D´altres fan pluja de farina, tot corrents darrera la mare amb un bon grapat de farina per llençar :-)!!

I... després del joc, l´experimentació..... i riure i passar una bona estona.... el pa al forn!!! Mmmmmm mmmmm Boníssim!!!!

Podeu veure més fotos aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada