dijous, 18 de juny del 2015

Som pintors!! Explorem!! (10/06/2015)

Preparats, llestos.... ja!!! A pintar!! Alguns dels petits aquesta tarda venien ben preparats i, és que avui tocava fer feina i arreglar la cuineta!! Eines, esponges de mil formes, pintura verda, blava i negre tal com havien demanat quan es va fer l'inventari, roba per fer les cortinetes.... Tot un seguit de coses estava a punt perquè la cuina quedés ben reformada!!

Els infants estaven engrescats amb la tasca i, és que era cosa seva i de ningú més!! Les marones avui només observaven com anava seguint el curs d'aquella reforma (bé, alguna no s'ha pogut resistir a la pintura i també s'ha ficat mans a l'obra)

Mentrestant, els més petits corrien pel pati i per l'altre sala explorant les capses i els espais que havíem preparat.... Cotxes?? Pilotes?? Pinyes ... Moltes pinyes i retalls de mil textures i colors!!

Però ni la feina de la cuineta ni l'exploració de l'entorn han perdonat el Berenar Cooperatiu de La Lluna!!! Macedònia de fruita... forquilles i pinxos.... I ja els teníem a tots asseguts al voltant del plat.... mmm mmmm és que la fruiteta és tan i tan bona!!!

Com sempre hi ha hagut estones per xerrar, resoldre dubtes, expressar neguits, explicar noves etapes.... tot compartint una tarda més!!!

Aquí teniu més fotos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada