dijous, 14 de març del 2013

13 març 2013

Avui ha sigut un dia de pluja i fred, però no ha sigut inconvenient per poder-nos trobar una tarda més i, passar una bona estona!!

Els petits han jugat amb tot alló que han anat trobant: instruments, titelles, pilotes.... amb el material que havíem preparat per fer l´activitat d´avui, amb els plats del berenar i coses diverses.... Vaja, els recursos que tenen per passar-s´ho bé són infinits :):)

A l´hora de fer l´activitat, alguns petits han preferit seguir jugant, menjar-se el material :):), enfilar-se per tot arreu com si estiguessin al Circ o, anar-se´n cap a casa a fer una bona migdiada després d´una nit mogudeta :):)!!!

Així que alguns dels pares s´hauran de conformar amb un somriure o un petó del seu baldufeta (vaja, jo ho canvio per qualsevol manualitat, eh!!! :):))!!!

Hi ha hagut algun artista (o mare insistent :):)) que ha agafat un full en blanc, un color i un parell de gomets i, ha fet la seva postal pel dia del pare!! Han escrit una petita felicitació i plasmat la seva mà plena de pintura!!
També hi ha qui la personalitzat amb una fotografia del petit amb el seu pare!!!




Entre les mares hem pogut compartir temes diversos: com marcar els límits a mida que es van fent grans, alimentació i al.lèrgies, l´educació en escoles alternatives o "educació viva", etc.

Resultat: una altra tarda de dimecres compartint i gaudint, petits i grans, a La Lluna!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada