dijous, 21 de març del 2013

20 març 2013

Avui començarem amb l´enllaç d´aquesta cançó: La Primavera ja es aquí!
Avui ha sigut un dia molt especial per La Lluna!!! 
Hem traslladat el material, les ganes de fer, compartir i jugar, de casa del Nil, la Vanessa i el Dani, lloc de trobada fins ara, a la sala II del Centre Cívic Ca n´Amiguet!!!
Com ja us vam anar informant fa uns dies, l´Escola de Mares i Pares del Casal Popular Tangram, ens va oferir compartir el seu espai!!! Gràcies!!! Gràcies en nom de totes aquelles famílies que formen part de La Lluna!!!

Ens hem trobat com cada dimecres amb ganes de compartir i passar-ho bé!!! 
Alguns petits que feia setmanes que no veiem.... han vingut carregats de sorpreses!! La Júlia ja camina soleta i, l´Alba i la Martina ja semblen unes altres, de grans i guapes que estan!!

Els baldufes més grans han estat una bona estona al pati del centre cívic, corrent amunt i avall jugant amb les pedretes. Mentres els més petits han preferit l´escalforeta de dins!!!
Aquesta tarda havíem proposat fer Ous de Pasqua gegants!!! Així doncs, després ens hem ajuntat tots i, plegats, hem jugat amb els globus i els gomets!! Alguns petits i algunes mares han guarnit els globus com si d´Ous de Pasqua, realment, es tractés!! Llàstima que molts d´aquests ous han acabat amb un fort espetec :):)!!!!

Gràcies a l´Escola de Mares i Pares de Tangram i, a totes aquelles famílies que cada dia que   passa feu que l´ànima de La Lluna segueixi fent-se gran!!! 
Sense tots vosaltres aquest projecte no seria possible!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada