divendres, 14 de juny del 2013

12 juny 2013

Aquesta tarda ha sigut molt especial i bonica!!

Com sempre dic, ser petit només és questió d´alçada, però ni de donar més o menys amor, tenir més o menys sensibilitat, ni res d´això!!

Avui quan ja ho teníem tot preparat i ja anaven sorgint grups d´infants i mares pels diferents espais de La Lluna, ha entrat al pati una nena molt simpàtica i bonica, té 8 anyets i ha mostrat un COR i UNA TENDRESA en majúscules. De seguida s´ha anat interessant pel nom dels baldufetes, per si portaven o no bolquer, per l´edat que tenien i, ...així ha anat jugant amb uns i altres. Amb el Nil sobretot s´ha creat un vincle molt especial, i ell s´ha quedat encantat amb ella, tant!! que quan ha arribat l´hora en que havia de marxar s´ha quedat una mica trist :(:(!! Abans de marxar ens ha volgut presentar a la seva germaneta, una nena molt bonica i tan especial com ella i, aquí si que he vist clar que la nena es desviu per aquells que l´envolten: unes carícies, uns somriures, paraules boniques, tan d´amor i tendresa entre aquelles dues germanes!!! 
M´ha contagiat un flaire d´harmonia, tendresa i amor ....!!! I quan pensava en fer aquesta entrada al blog he sentit necessari fer aquest petit incís i parlar d´ella!!!

L´activitat que teníem proposada per avui, a més, ha agradat molt a totes i tots, petits i grans!! La Noelia i en   Miquel, ens han portat de casa unes titelles de dits molt bufones i divertides per fer un conte cantat d´una vaca que tenia dues banyes i pasturava per un prat en companya d´un ase, un porquet, un pollet i una granota!! Hem acabat tots cantant i els més petits han pogut jugar amb les titelles. Però.... no ha sigut tan fàcil començar amb l´activitat, no us penseu :):)!! En Miquel que sabia que aquelles titelles, eren les SEVES titelles, ha estat una mica indecís i prudent a l´hora de treure-les de la seva capseta.... al final, però, quan la seva mare ha començat amb el conte i ha vist que els altres infants gaudien tant, ha decidit relaxar-se i passar-ho bé també!!

Avui hi havia cares noves a més, i tots plegats, petits i grans hem pogut gaudir d´una molt bona tarda de dimecres. Hi ha hagut moments de joc, d´estar atents, de riures, de plors, de petons, de compartir, de xerrar,.... hi ha hagut estones de tot i per tots!!!

Gràcies!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada