dijous, 20 de juny del 2013

20 juny 2013

Avui ha estat una tarda plena de rialles, emocions, complicitats, alegria, .......
Vaja, una tarda molt i molt BONICA!!

Hem començat la tarda jugant, corrent, saltant, berenant les fruites tan i tan bones que ens porta l´estiu, xerrant i compartint!!!

Després, com que hi havia famílies noves i, d´altres que encara no es coneixien, hem fet una roda de presentacions molt divertida!! Ens hem presentat grans i petits i, una mica, hem expressat el perquè d´anar a La Lluna ;):)!!!

A més, com que el dia 18 va ser l´aniversari de l´Unai que va fer 2 anyets, li hem volgut cantar la cançó tots junts i donar-li La Lluna!! Coronar-lo ha estat una mica més difícil perquè no li venia massa de gust posar-se la corona al seu cap ;) ha preferit que fossin coronades la seva germana Paula o la seva mare :):)!!!

I després, tal i com havíem proposat per avui, hem fet uns bonics Sols amb plats de paper i pintura de dits per donar la benvinguda a l´Estiu!! Han quedat molt macos, sobretot els petits i les mamis que han participat en l´activitat, tots plens de colors :):);). L´Elia s´ho ha passat d´alló més bé, amb les mans literalment dins el pot de la pintura groga :):). Alguns baldufes, fins i tot, s´han pintat un a l´altre :):)
La Mia mentres tant seguia berenant amb la seva  mare i, la Martina i l´Eric, crec, tenien ganes de ficar-se a la piscina de colors amb els baldufes més grans :):)

Així ha anat passant aquesta tarda de dijous, en família i en companya d´altres famílies.
GRÀCIES BALDUFES, GRÀCIES MARES I ALS PARES (QUE DE TANT EN TANT VENIU A SALUDAR ;))


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada