dimarts, 26 de novembre del 2013

21 novembre 2013

Racons!!!

Aquesta tarda a La Lluna ens ho hem passat tant bé!!
Grans i petits hem gaudit amb l´activitat proposada per avui, els grans veient com s´ho passaven de bé els nostres fills/es i els baldufetes jugant, experimentant, tastant, tocant, llençant.....

Avui quan hem arribat hem anat cap a la sala del costat per tenir més lloc per muntar l´activitat proposada per avui :-)!!! Amb l´ajuda dels petits que ja havien arribat i les seves mares hem anat muntant els diferents espais: RACONS!!!
Racó de sorra de platja, mandarines, petxines, branques i branquetes, escorça, pinyes, nous, pedretes....
Ufff!! Un munt de racons que han fet gaudir d´alló més als petits!!

En Martin (el petit :-))... ho mirava des dels braços de la seva mare....encara és massa petitó per tirar-se a dins la piscina de sorra :-)!!
I en Nil (el gran :-)) patia pobret, perque no entenia com els seus iguals tiraven per aquí i per allà les mandarines... si és una fruita i serveix per menjar!!!!
En Nil (una mica més petitó que el gran:-))...després d´experimentar per cadascun dels racons ha pensat que tocava teta de la mama i a dormir :-)!!
La Paula de tant en tant tastava una pedreta, mmm mmm són bones?? :-)
En Miquel quan ja recolliem s´ho passava d´alló més bé...seguint amb la descoberta i experimentació amb les piles que anàvem fent les mamis :-):-)!!
En David que semblava que avui no tingués ganes de Lluna...quan ha vist la que hi havia muntada aquesta tarda!! I tant que s´ha apuntat!! A la descoberta :-):-)!!
En Martin (el gran :-)) ha experimentat per cadascun dels racons....a veure que trobem...???
I l´Hector s´ho ha passat teta amb un pal de fusta fent Cagar el Tió a la piscina de sorra :-)!!

Vaja!! Podem dir que tots els racons han triomfat!! Però èxit ÈXIT: LA SORRA DE PLATJA; sens dubte ;-):-)!!!

Així ha anat passant la tarda a La Lluna.... amb noves famílies.... i famílies que participem setmana rere setmana i..... com sempre.... Jugant, descobrint, respectant, experimentant..... COMPARTINT!!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada