divendres, 8 de novembre del 2013

7 novembre 2013

Novembre, tardor, fulles a terra, tardes fosques, marró vermellenc, temps de castanyes, .....

Tarda de novembre a La Lluna: Espai de trobada per passar-ho bé i compartir ;-):-)!!!

Avui a La Lluna havíem proposat fer un taller de diferents espais per desenvolupar el sentit de la vista. La Noèlia havia preparat aquests espais amb molta cura, amor, tendresa.... i de fet, tenien mooolt bona pinta!! Però tot i tenir-ho tot a punt... els baldufes han preferit fer quelcom diferent a la proposta d´avui :-)!!

A més, ha sigut una tarda una mica dispersa..... l´Unai que sempre arriba tan content ha arribat una mica tristor :-(... però després d´una estona de comprensió, paciència, respecte i amor de la seva Super Mama ja ha jugat i ha estat content com sempre. En Nil que sempre porta les piles super carregades s´ha quedat dormit de camí a La Lluna i s´ha despertat quasi a l´hora de marxar :-):-). La Paula avui ens ha demostrat lo bé que ja camina, amunt i avall amunt i avall...super Paula ;-). En Miquel content com sempre, no deixava el seu racó preferit del pati: al costat de l´escala i els arbustos :-). I, en David, que estava tot entretingut amb la il.luminació del pati i el berenar cooperatiu :-)!!!!
Entre aquesta diversitat i els virus que no han deixat venir alguns dels baldufes que participen a La Lluna..... l´activitat d´avui la desarem al calaix per una altra trobada ;-)

Hem començat la tarda a dins de la sala, i després tot i la fosca tarda, els baldufes han volgut sortir a fóra a jugar i córrer pel pati, aprofitant la foscor, les ombres de les llums que il.luminen l´espai i el bon temps que encara fa!!

Entre les mares han sorgit diversos temes, entre els quals, ha aparegut, el Gran Tema: la gent amiga, família, no coneguda... quan tens un fill ha d´opinar Sempre, com si fos de la seva competència la criança dels fills dels altres :-( ;-)!!! Què hi farem!!! Paciència!! Sort d´aquests espais per COMPARTIR!!!

Així ha anat passant la tarda...passet a passet, compartint, jugant, gaudint de la bona companya en FAMÍLIA!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada