dimecres, 18 de juny del 2014

1 juliol 2014

Mica a mica.... les famílies usuàries de La Lluna van participant de les activitats setmanals.... i van portant propostes per als infants d´allò més divertides, originals i diferents!!!

Aquesta tarda la Gisela, la mare de l´Eric ha proposat fer una pandereta amb plats de paper i picarols i, per als més menuts de l´Espai... sonalls!!!

Mentrestant.....
Alguns dels petits buscaven els picarols que havien anat a parar tots escampats per terra, d´altres es dedicaven a tallar cordill per passar els picarols, .... D´altres anaven fent sonar els sonalls o panderetes dels companys... i així anar fent.... Entre mossegada de síndria, meló i préssec .... globus d´aigua i ampolles que servien de surtidor d´aigua per anar mullant als assistents :-)!!

De cop, han començat a caure unes grosses gotes d´aigua... i alguns dels petits han aprofitat per remullar-se amb l´aigua que queia del cel .... tot descobrint de quin color eren els núvols que ens delectaven amb aquell plugim....

Alguns dels infants continuaven experimentant per la sala, ara amb un cotxe, ara una mega garrafa amb taps a dins.... un trenet....

I, així, anava passant la tarda a La Lluna... amb activitat proposada, espontaneitat, peticions improvitzades.... 

Compartint en família ... amb d´altres famílies ;-)!!!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada