dimecres, 11 de juny del 2014

10 juny 2014

Aquesta tarda a La Lluna tot i el Sol estiuenc que s´ha pogut gaudir durant tot el dia.... algunes de les mares estàvem amb algun núvol rondant pel cap.... bé, perquè avui era l´última tarda de La Lluna a compartir amb alguna família... ja que la mama (Assumpta) ja comença a treballar :-( :-( i per horari no podran venir.... O perquè aquest matí començaven les matrícules d´escoles bressol i escoles i.... algunes de nosaltres ja veiem molt a prop la separació amb els nostres petits.... 

Però ben mirat!! Sort de les tardes de La Lluna i la gran i bonica família que anem fent... on expresar i compartir dubtes, neguits i incerteses no és jutjat per ningú ;-)!!! Fent pinya anem creixent mica a mica.. petits i grans!!!

Doncs entre Sol, núvols i ruixats :-) :-).... hem compartit una tarda més....tot fent un punt de llibre amb imatges dels infants i marones de l´Espai i, després petits i grans hem gaudit amb el conte de l´Elefant Elmer.... Ohhh gran conte carregat d´amor i simbolisme :-)!! L´Assumpta havia preparat l´activitat i ens ha explicat aquest conte!!!

A més, ha vingut una família nova... la Mari Carmen i la Leire!! Que esperem que hagin gaudit de compartir aquesta estona a La Lluna ;-)....

És molt i molt bonic veure com els infants quan van arribant es busquen uns als altres i és que realment setmana rere setmana anem fent PINYA!!!!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada