dilluns, 3 de novembre del 2014

22 octubre 2014. VISITA A L´HORT DE CAL MOSQUIT

Per fi, aquesta tarda res ha impedit que ens ajuntèssim unes quantes famílies per anar a visitar l´Hort de Cal Mosquit... tan a prop de casa nostra!!!

Ja desde el principi ha sigut tota una aventura... amb motxilles... cotxets.... carros de la compra per recollir cistelles de l´hort.... per uns camins diguem no massa aptes per anar amb rodes... en plan paxanga i amb criatures... però res és impossible si es fa amb al.legria, amb germanor i, sobretot, amb molta molta cura per la proximitat dels cotxes... A la propera, anirem potser en cotxe ;-):-)!!!

L´aventura i sorpreses han continuat quan hem entrat a l´hort.... Benvinguda i.... Primera parada la caseta d´eines i... tot seguit... el galliner!! Els petits han pogut donar de menjar a les gallines i, els més grans, fins i tot, agafar els ous que havien estat covant les gallines!! Miraven els ous i, els agafaven amb delicadesa (algun ensurt ens hem emportat, no anessin a parar tots a terra, però :-):-)).... uns més grans, uns més petits.... fins i tot... de diferent color!!! Allà hem estat una bona estona.. i tot seguit... a visitar l´hort..... verdures i hortalisses.... secrets de la natura i coses tan naturals i, algunes fins i tot desconegudes per grans i petits!! 
Després fins i tot, han pogut regar una safata de planter... vaja.... potser una mica més que regar ofegar... pobres plantetes :-(.... algun infant fins i tot... ha volgut mullar a la resta i ficar-se ell a sota la mànega :-):-).... d´altres observaven tot el que trobaven per terra i, algun s´ha entrentingut a desgranar les faves...

Ha estat una tarda molt divertida, on petits i grans ens ho hem passat molt bé!! 

Gràcies al Fran i al Xavi per haver obert les portes de casa seva, del seu petit-gran hort... del seu projecte de natura i ecologia.... Esperem que tinguin molta sort.... Val la pena anar a veure´ls i, sobretot, demanar una cistella per provar el que creix en aquells terrenys tan propers a casa nostra... i... asavorir la diferència de les verdures i hortalises ;-)!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada