dimecres, 25 de març del 2015

Taller de cuina (24 març 2015)

Potser era un taller massa poc atractiu pels infants que han pogut venir avui a La Lluna, potser :-)!!!
El que si que és cert és que tots han volgut ajudar en algun moment i, sobretot han volgut menjar el resultat ;-)!!!

Algun dels petits quan ha sentit Taller de Cuina, ha dit: I la farina, on és??? je je... El més divertit per ells és poder manipular, jugar, tastar, fer volar els aliments, rodolar,... El taller de pa, és un taller que agrada mooolt, moltíssim, però avui havíem volgut canviar i experimentar amb arrós, bròquil, coliflor, mongeta verda, tomàquets, pastanaga.... I, el resultat!!!!!!!!!!!!!! Hi ha hagut de tot: arrós cremat, molt de fum i l´alarma del centre cívic avisant de la cremada.... uix uix!!! Infants amb ganes de fer rodolar els tomàquets i, tot just després fer una queixalada.... mmm mmmm boníssims!! D´altres que tastaven el primer intent d´arrós amb aroma fumat :-( .... I, algun que tenia ganes de mama i anava tastant arrós i teteta :-)!!!

El resultat final: arrós blanc i verdures al vapor.... Primeres cullerades a La Lluna i, cap a casa, a acabar de sopar en família!!!

A més, aprofitant que la tarda convidava a sortir al pati i, buscar qui sap si un bassal o... potser un rierol que baixés d´alguna teulada.... els petits han corregut amunt i avall, i han sigut còmplices de les seves descobertes els uns amb els altres, còmplices de joc.... d´infància, d´experimentació i de voler descobrir per si sols tot alló que els hi ofereix el món, en els dies de pluja, en els dies de sol... en el seu dia a dia!!!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada