dimarts, 22 d’octubre del 2013

21 setembre 2013 MATI A LA RÀDIO: BARBERÀ AL DIA

Aquest matí ha sigut quelcom especial....

La Lluna ha participat al programa de ràdio Barberà al Dia!!

Tot i que pensàvem que anàvem només per coneixen´s una mica (micròfons i directes a part), ens han conegut, SÍ, però en directe :-)!! La veritat és que al principi no les teníem totes, però a mida que avançava l´entrevista, ens hem anat relaxant i hem pogut gaudir de l´experiència i estar una mica més tranquiles ;-). Tot s´ha de dir que no ens ho esperàvem :-) i ens hem espantat al principi :-):-)!!!!

Hem tingut l´oportunitat de parlar de La Lluna des dels seus inicis fins a com funciona actualment....Aviat farà un any!!!
També hem comentat alguns dels objectius de l´Associació, com el fet de ser un espai obert a tothom que vulgui compartir amb els seus petits i d´altres famílies una manera de fer basada en el respecte cap els infants, les famílies i tot allò que ens envolta!! I també aclarir que, tot i que la majoria de mares que participem a La Lluna, hem lactat als nostres fills o encara ho fem amb llet materna, no és un espai única i exclusivament dirigit a aquest col.lectiu, sinó que està obert i es respecte qualsevol altre manera d´alimentar a l´infant.
Pel que fa a l´objectiu que el sr Lluís ens ha preguntat de diverses maneres :-) en el que parlem de potenciar les tradicions, llengua i cultura catalanes.....i el respecte per la natura!! Com ha dit la Noelia Estem a un País... a una Comunitat Autònoma on ens sentim molt a gust i ens agraden les nostres tradicions i compartir-les amb els nostres fills. Estem a una ciutat on els nostres fills no tenen molta oportunitat de tenir contacte amb la natura i els animals, aleshores anem a facilitar-lis alló que si surten al carrer no ho tenen. Així doncs és el perquè d´aquests dos punts en el projecte de La Lluna, lluny d´ideologies polítiques, radicalismes o militàncies de caire polític.

Aquests punts, entre d´altres, són els que hem pogut explicar avui a Radio Barberà al programa Barberà al Dia......

Ha estat tota una experiència i agraïm la benvinguda que ens ha donat tot l´equip del programa!!!

Us deixem l´enllaç per si voleu donar-hi un cop d´oïda ;-) :-)

La Lluna a Barberà Al Dia






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada