divendres, 25 d’octubre del 2013

24 octubre 2013

Amb samarreta i pantaló curt ens hem trobat avui a La Lluna. Carai, sembla que no podrem dir mai: La Tardor ha arribat, però sense deixar pas de nou a l´Estiu.... uuuuffff... què hi farem!!
A gaudir del bon temps!!!

Aquesta tarda teníem diverses cosetes preparades!!
Però els baldufetes com sempre i, les mares hem anat marcant un altre ritme!!!

Avui hi havia famílies noves, així doncs, hem fet una roda de presentacions en la que hem acabat parlant del Nostre Part i de les diferents experiències viscudes per cadascuna de nosaltres: abans, en el moment i després del part!! Ha sigut molt  enriquidor, perque encara que moltes de nosaltres no guardem un molt bon record per alguns moments viscuts, el tracte i la mala o poca informació per part d´alguns professionals en un moment tan i tan únic i especial.... parlar amb altres mares sempre et fa més forta i més sàvia per en el cas d´un segon embaràs actuar diferent, desde el propi coneixement!!

Mentrestant els baldufes anaven jugant amunt i avall pel pati, o venien a jugar a prop de les mares i participaven a la conversa :-).
Aixó sí, amb la panxulina ben plena, com sempre hem pogut gaudir del nostre Berenar Cooperatiu!! Ja hem deixat els melons i les síndries enrere, deixant pas als plàtans, les mandarines i les pomes :-)!! Cada època té la seva fruita!! Igual que amb els infants: cada etapa-les seves coses ;-)!!!

Per avui havíem preparat uns globus amb sorpresa!!! Què hi haurà?? Globus amb confetis de moooolts colors a dins :-):-)!! Com hem gaudit tots, petits i grans, fent petar els globus i jugant a tirar-nos aquells minúsculs paperets de colors :-):-)!!

A més, aprofitant que ja teníem la festa ben muntada amb els globus :-) :-) La Paula ha estat coronada...bé, més aviat la seva mare ;-)!! Aquest passat dimarts dia 22 va fer ja un anyet!!! I ha bufat la seva espelma i ha sigut guardonada amb La Lluna :-)!!! Tots junts li hem cantat la cançó d´Aniversari!!! Felicitats Paula!!!

Per aquesta tarda havíem proposat una Taula Rodona amb el títol: Acompanyem les emocions (frustració i ràbia)..... tot i no ha quedat massa temps i, el tema el cert és que se´l mereix ;-)...hem iniciat la Taula amb uns texts sobre les emocions i l´educació emocional.... i tot seguit s´ha donat pas a l´opinió i les diferents maneres d´entendre de cadascuna..... Ha quedat una mica enlaire, però!!
El conte del Monstre dels Colors, el desarem al calaix per alguna altra trobada a La Lluna......

Si el que preteníem era parlar de les emocions, al llarg de tota la tarda ens han envoltat un munt d´emocions, a petits i grans!!  I és que les emocions embolcallen el nostre dia a dia!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada