divendres, 4 d’octubre del 2013

3 octubre 2013

La Tardor fa dies que ha arribat!! Podem veure algunes fulles que han caigut dels arbres a terra, moniatos i castanyes al mercat.... però el temps segueix sent calorós i amb força xafogor...sembla més propi de l´estiu, potser ;-)!!

Aquesta tarda a La Lluna hem volgut fer volar la imaginació i fer papallones amb agulles d´estendre (algunes ja venien volant desde casa, però :-)). Aprofitant algunes de les fulles caigudes dels arbres, hem improvitzat a més, uns bonics pals, que els petits i les mares hem pintat, amb fulla i ullets enganxats (un punt de llibre potser?? ;-):-)).

Els baldufes han volgut seguir pintant La Caseta de La Lluna i, entrar i sortir de La Caseta, per la porta i per la finestra :-)!! Els més grans han aprofitat la zona dels més menuts i fer tombarelles i saltar a la pilota gegant i, el més petit de La Lluna avui, ens ha ensenyat lo preparat i a punt que estar per gatejar d´aquí a mooolt poc ;-):-)!! D´altres preferien estar molt a prop de la seva mare tota l´estona :-).. és que la mama és la mama eh ;-):-)!!!

Com sempre hem pogut delectar-nos amb el berenar cooperatiu a base de fruita.... mmmmm...ens encanta, a petits i grans!! Però avui, a més, hi ha hagut sorpresa ;-):-)!! El dimarts dia 1 l´Elia va fer 3 anyets ja i la seva mare ha fet un deliciós pa de pessic....boníssim!!! L´Elia que ja venia preparada per a la coronació, no ha dubtat ni un segon en ficar-se la corona de La Lluna i esperar les seves espelmes a sobre el pastís per a bufar-les ben fort!! A més, ha estat guardonada amb La Lluna :-)!! Les espelmes s´han encés moltíssimes vegades, els altres baldufes també han volgut bufar les espelmes una i altra vegada, tots plegats!!

Així ha anat passat la tarda a La Lluna, jugant, xerrant, berenant, fent manualitats... i compartint!!


 

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies de part de l'Elia! Cada dia s'ho passa millor a la Lluna!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Personalment....
      L´Elia sempre transmet energia positiva, i una calidesa i dolçor.... és més maca!! A més, ja saps Eva, que amb el Nil s´enfaden un munt, però a ell també li encanta l´Elia :-)!!

      Elimina