Dones Emprenedores

Aquest Espai va a càrrec de la Paula Arrigoni, creadora de Natursin


ENS TROBEM EL DARRER DILLUNS DE CADA MES: 18 A 20h (sala 2 Ca N´Amiguet)


IDEA: formar un grup d'emprenedores que tinguin un projecte personal-professional en inici, en marxa o que estiguin pensant ainiciar-lo.

PROPOSTA: trobar-nos una vegada al mes per parlar dels nostres projectes, DONAR-NOS SUPORT i EMPENTA. Enriquir-nos de les experiències i marcar-nos uns objectius en els quals treballarem fins a la propera trobada.

PER QUÈ?: perquè moltes de nosaltres tenim projectes en marxa i al mateix temps tenim mil coses més que fer i, sovint, el nostre projecte es va quedant aparcat pel dia a dia o perquè no trobem el suport adequat al nostre voltant. Aquest és un espai perquè el nostre projecte creixi

PARLAREM DEL: nostre model de negoci, com trobar els nostres punts forts i dèbils, potenciant els primers i cercant opcions pels segons, com gestionar les xarxes socials, les estratègies de màrqueting, els proveïdors, etc.

És per tu si: tens un projecte en marxa o en ment, i estàs decidida a portar-lo endavant. Pot ser un producte, un servei o qualsevol altra cosa.

No és per tu si: Creus que no pots.

Premisses: ganes de compartir i buscar solucions.
Imprescindible: confidencialitat, compromís i respecte pels projectes de la resta del grup.

Beneficis: és gratuït, tindràs suport i l´impuls que et falta, connectaràs amb gent que té els teus mateixos objectius, que entén pel que estàs passant i que et pot ajudar. El teu projecte arribarà tan lluny com tu vulguis. Els límits els poses tu.

Surt de la teva zona de confort i conecta, ara matexi!!Més informació:

info@natursin.com
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada