Objectius de La Lluna

La il·lusió d'unes mares junt amb les ganes de fer caliu amb els seus petits va donar lloc a La Lluna, una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat principal: portar endavant una criança respectuosa amb els més petits/es i poder compartir aquesta experiència tan única i especial com és la maternitat/paternitat amb d’altres famílies.


A La Lluna acompanyem als nostres fills/es en el seu procés de desenvolupament, oferint oportunitats perquè els infants explorin i experimentin al mateix temps que es relacionen amb els seus iguals. Respectant el seu ritme maduratiu i la importància de mantenir present a la seva figura d’afecció.

Ens basem en un acompanyament amorós i respectuós dels nens/es en el seu desenvolupament mitjançant propostes creatives, o joc lliure.

La finalitat de La Lluna, a més, és que hi hagi interacció entre els nens i els seus pares, avis, cangurs .... A més, amb això es pretén establir relacions amb altres famílies a través d'experiències creatives, lúdiques i emocionals, intercanviar i compartir vivències i experiències, sentiments, neguits, dubtes, alegries, inquietuds, expectatives, contrastar opinions, a més d’adquirir més seguretat en el paper de pare i mare.
A La Lluna es respecta en tot moment la manera de criar, educar i lactar de cada família, sempre i quant aquesta manera sigui respectuosa amb l´infant.


Els fins de l´associació són:

-Fomentar el temps de lleure amb família i entre famílies
-Potenciar uns vincles familiars saludables
-Promoure el respecte amb la natura i els animals
-Potenciar la creativitat dels infants
-Promoure les tradicions, llengua i cultura catalanes
-Donar suport a la criança
-Compartir coneixements i experiències

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada