dijous, 18 d’abril del 2013

17 abril 2013

Amb una temperatura més pròpia de l´estiu que de la primavera, aquesta tarda ens hem trobat a La Lluna ....

Aprofitant que s´apropa el dia 23, hem volgut dedicar la tarda a la diada de Sant Jordi!!

Tots plegats hem pogut gaudir del conte de Sant Jordi que ha explicat la Noelia amb molta tendresa i simpatia i, que ha deixat bocabadats als més petits de la casa. Han estat molt i molt atents!!!
En Miquel s´anava despistant de tant en tant, però anava treient el cap per saber com anava la història que explicava la seva mare i, en Nil, tot i estar assegut amb les orelles ben obertes i els ulls com a melons tota l´estona, ha hagut un moment en que s´ha volgut endur l´escenari, el cavaller, la princesa i el drac....:):). Sort que ho hem pogut recuperar!!! Els altres baldufes estaven esperant el final del conte ;):)!!!!

Després hem fet un punt de llibre en forma de drac!! Perquè els petits el puguin ficar entre els seus contes preferits!!!

Abans i després de fer l´activitat que havíem proposat per avui (conte i punt de llibre), els nens i les nenes han pogut jugar als diferents espais preparats (espai de música, de construcció, d´experimentació, espai dels més menuts/es....)!! I s´ho han passat d´alló més bé!!!

Entre les mares han sorgit temes com la  preocupació per escollir una bona escola bressol, maneres de fer quan marquem límits als petits, .... entre d´altres.

Sembla ser que amb la calor la fruita encara entra d´alló més bé i agrada més!! Alguns petits han pogut gaudir del berenar cooperatiu asseguts a l´ombreta del pati...

Resultat ....una bona tarda de dimecres, on petits i grans hem pogut compartir i gaudir tots junts!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada