dimecres, 17 de setembre del 2014

16 setembre 2014

La Lluna avui a obert les seves portes amb el desig de compartir com cada dimarts... estones de joc, de complicitats, d´experimentació....

Avui, tot i les famílies usuàries que no han pogut venir, hem sigut força gent.. i és que han vingut noves famílies amb infants més petits... altres de més grans... Però tots ells amb el seu tarannà especial i únic... Esperem hagin gaudit de la companya i hagin passat una molt bona estona!!

Aquesta tarda per algunes famílies era una tarda quelcom diferent... Tot just ahir alguns baldufetes de La Lluna començaven l´escola bressol o l´escola... i està clar, que cada família és un món, cada infant un món sencer i..... cadascú acompanya les diferents etapes per les que van passant els fills de diverses maneres i no tothom ho viu igual... 
Compartir amb les famílies de La LLuna aquests dubtes, neguits, ....sigui quina sigui aquesta manera de viure-ho (sempre i quan sigui respectuosa) va tan i tan bé ;-)!!!!

Gràcies a tots, ja usuaris o nous usuaris, per mica a mica anar fent créixer La Lluna, amb la vostra presència, idees....  amb el vostre caliu ;-)!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada