dimecres, 12 de novembre del 2014

11 novembre 2014

Cada vegada més notem la presència de la tardor com arriba als nostres carrers.... amb dies freds, tardes més curtes, dies de pluja, .... i ganes d´aixoplugar-se per estar ben calentons...
Aquesta tarda a La Lluna malgrat la pluja i els virus... hem pogut gaudir unes quantes famílies del caliu que cada vegada més desprenen les nostres trobades dels dimarts.... on parlem, juguem, riem, plorem, experimentem, berenem, ... COMPARTIM!!

Els petits anaven demanant o anaven servint-se les les joguines o racons que més els hi venia de gust en cada moment... i després, la Noelia, la mare del Miquel, havia proposat repetir la festa de globus amb confeti, acompanyada al ritme de cançons i danses de la tardor.... I, i tant que hem fet festa, gresca  i xerinol.la... Tots hem jugat amb els globus, petits i grans, hem acabat coberts de papers de colors... hem cantat, ballat i sobretot,. hem gaudit amb les rialles dels nostres fills i, la complicitat que tenen uns amb els altres!!

Hem trobat molt a faltar als petits i a les seves marones que avui no han pogut venir, així doncs, esperem veure´ls la propera setmana i, sobretot que es recuperin molt aviat ;-)!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada