dilluns, 9 de febrer del 2015

10 febrer 2015

Aquesta tarda volíem fer la Festa del Carnestoltes a La Lluna, però finalment hem decidit posposar-la. Avui hi havia molts petits i mares malaltons/es... els virus sembla ser que estan atacant amb força :-( 
I hem preferit deixar-ho per una altra tarda en la que poguem gaudir totes i tots d´aquesta gresca, disbauxa i xerinol.la que desprén el rei Carnestoltes ;-). 
Esperem que tots els malaltons es recuperin ben aviat!!

Així doncs, després de pensar diverses propostes i alternatives a la festa, una vegada allà.... els nostres petits han anat marcant la tarda. 

Un, dos i tres anys.... edats força diferents a l´hora de jugar plegats?? 
Potser jugar com entenem els adults, no que ho fan... però cadascún d´ells, dins de la seva independència, les seves necessitats, la seva capacitat de descoberta, la seva meravellosa innocència... va marcant el seu terreny... tot apropant-se a l´altre, tot observant i volent fer alló que fa el més gran, o potser, el més gran, volent fer el que el més petits de tots fa.... 

Relacions que van sorgint sota la mirada atenta de les seves mares... observant, però deixant fer a l´hora, tot respectant el ritme i les necessitats dels infants.

Entre les mares, com sempre, han sorgit temes que ens preocupen, al.legries també i... confidències ;-)!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada