diumenge, 15 de març del 2015

Racons de llibres (10/03/2015)

Per aquest dimarts es va preparar una de les sales amb un munt de raconets plens de llibres. Hi havia catifes, coixins, mocadors de colors ben vius! Tot per emmarcar uns elements que, per a la Lluna, són imprescindibles: els llibres.
Realment, la decoració va crear l'ambient idoni. I els petits a mesura que van anar entrant, van agafar llibres, van voltar per la sala i, al cap de ben poquet, van anant demanat als adults que els acompanyéssim en una nova aventura a través d'un dels llibres escollits.
Els més grans, van agafar els llibres i van trobar racons tranquils on seure i gaudir d'un moment de lectura (ja fos sota una taula, sobre un munt de coixins o sota d'un paraigües!)
Quan va passar una estona, els infants van descobrir que tot allò que hi havia podia servir per a alguna cosa més!! I van començar a amagar-se i a jugar entre els mocadors i dins les capses (són meravellosos).
I els més grans van demanar una activitat una mica més activa, i amb els tubs del paper de WC de la setmana anterior, van crear marionetes!
Una tarda plena de tranquil·litat entre llibres i de jocs i creacions artístiques amb imaginació!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada