dijous, 16 de maig del 2013

15 maig 2013

Tarda de pluja!! de fer xip xap als bassals, de córrer i jugar sota la pluja, d´olorar la terra i els arbres mullats, .... i tarda de compartir i jugar a La Lluna!!!

Els baldufes han estat jugant als diferents Espais de La Lluna, sobretot, han dedicat força atenció a la zona d´experimentació. Han tocat, mirat i olorat ... les pedres de diferents tamanys, textures i colors, les pinyes, l´escorça, les branquetes, la sorra de platja, un pinyol d´alvocat ... entre d´altres materials trets de la natura!!
Així ha anat passant la tarda, jugaven tots sols, interactuaven amb els altres infants, amb la seva mare o amb les altres mares. Anaven fent al seu ritme i segons l´interés del moment o del seu estat d´ànim!!

La sala se´ls hi quedava petita :);) ... A la que el Nil obria la porta i sortia tot corrents de la sala, en Miquel ja anava a quatre grapes darrera, i l´Aleix els mirava, i es tornava a girar cap a la mare .... per decidir-se si anava o es quedava!!! :):)

Així són els nostres baldufes, amb la seva innocència, espontaneïtat, tendresa, il.lusió, delicadesa, sensibilitat, pau .... els que ens donen l´oportunitat de fer cada setmana La Lluna i de compartir l´experiència de créixer!!!


L´activitat proposada per avui la desarem al calaix per una altra tarda!!

Les mares també hem pogut xerrar d´alguns temes que ens preocupen i hem compartit experiències viscudes durant l´embaràs i el part!!

Gràcies a tots i totes els que feu possible l´existència de La Lluna!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada