dijous, 30 de maig del 2013

29 maig 2013

Aquesta tarda havíem proposat fer una petita excursió al Parc Central del Vallès, però ja al matí hem hagut de fer canvi de plans perquè veiem que el temps no ens acompanyaria massa!!

Però a les 17h quan hem arribat feia un solet agradable, així que hem estat jugant una estona al parc, fins que tot d´una s´ha ficat a ploure :):)!!!

Hem entrat per aixoplugar-nos i per seguir compartint una tarda de dimecres plena de rialles, però també d´emocions, de neguits i d´incerteses!! Entre les mares han sorgit temes com la incorporació a la feina i el neguit que de vegades això suposa!!!

Els nostres petits han pogut gaudir jugant als Espais de la Lluna i, alguns s´han animat i quan ha parat de ploure han sortit a jugar al pati amb la pilota i amb les pedretes :):)

És curiós veure com els baldufes es van fent grans, setmana rere setmana, i com va canviant la manera d´interactuar entre ells i de relacionar-se amb les mares dels altres infants!!!

Resultat: una bona tarda de dimecres compartint amb els nostres fills/es i amb d´altres famílies.

Gràcies a tots aquells que feu possible l´existència de La Lluna i que amb amor i respecte feu de la criança un moment especial i únic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada