diumenge, 30 de juny del 2013

26 juny 2013

Una piscina inflable, un parell de gibrells, i uns super globus gegants plens d´aigua han estat la delícia i l´atracció, d´alguns dels petits avui a La Lluna ;):)!!

L´Elia i el Nil no han perdut ni un minut en ficar-se a dins l´aigua :):)!!! Han gaudit d´allò més, han jugat, esquitxat, agafat i traslladat els globus d´un lloc a l´altre, i fins i tot, l´Elia s´ha relaxat una estona estiradeta a dins la piscina :):)!!!

L´Aleix ha preferit jugar amb l´aigua, però sense remullar-se de ple, tot i que també ha acabat ben mulladet!! I, l´Hector tot i que tenia moltíssimes ganes de tirar-se a la piscina ..... no ha pogut ficar-se perquè no es trobava massa bé :(:(

L´Eric s´ho mirava tot des de l´Espai dels més menuts/es o als braços de la seva mare.... tot i que crec, preferia estar per les cosetes que li anàvem dient i gaudir de les ganyotes i coses boniques que li deien en Pau i la seva mare, que han vingut una estona a estar amb nosaltres :):)!!!

A més, avui ha vingut una baldufeta que no coneixiem, l´Adriana, amb la seva mare i la seva àvia!! I també ha pogut gaudir amb els jocs d´aigua.

Així ha anat passant aquesta tarda de dimecres, entre aigua, rialles, xerrameca, jocs, prunes, poma i taronges i, ..... mica a mica, fent créixer l´ànima de La Lluna, i compartir amb la nostra família i amb d´altres famílies!!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada