divendres, 5 de juliol del 2013

4 juliol 2013

Mmmm mmmm quina bona pinta té aquesta fruita!!!

Aquesta tarda l´ativitat ha estat tot un èxit!!
L´Estela i la Noelia s´han convertit per un moment en cuineres de postres creatives i, ens han fet gaudir a tots i totes amb les seves creacions: un eriçó, una flor, un escarabat, una palmera, papallones, ... han innundat el plàstic de les activitats!!! Però... no només elles han pogut experimentar i crear figures amb les diferents fruites que hi havia (poma, síndria, meló, plàtan, panses, coco, kiwi, prunes, ...), sinó que els més baldufes de la casa i les mares, hem fet formes d´alló més divertides amb l´ajuda d´uns motlles i, fins i tot, han sortit corones i collarets de síndria :):)!!

Mentres uns experimentaven amb les diferents textures de les fruites, els altres tastaven un tros de meló, els altres feien un elefant amb un motlle, uns altres treien un ull de pansa a l´eriçó, i altres oloraven la síndria ...

Així doncs hem experimentat amb la fruita, però també hem sortit ben tips (estava tan bona i tan fresqueta!!!)

La tarda, però, l´hem començat remullant-nos una mica i jugant amb l´aigua!!! Alguns baldufes han  volgut pescar peixets a dins d´un gibrell, fins i tot algun dels petits s´ha ficat tot ell a dins del gibrell :):), altres ficaven pedres i miraven com baixaven depressa cap al fons, d´altres canviaven l´aigua d´un gibrell a un altre, .... Vaja, que s´ho han  passat d´allò més bé.... Han saltat, rigut, corregut, ....

Aquests baldufes cada dia ens sorprenen amb coses noves, i és tan i tan divertit veure´ls créixer i observar-los en aquest procés, amb la felicitat que juguen, i corren amunt i avall, salten i criden, .... són feliços, estan contents i, així ens ho demostren setmana rere setmana a La Lluna, dia rere dia a casa ;)!!!

Les mares, com sempre, hem pogut xerrar una estona i compartir amb els nostres petits una tarda de dijous molt i molt agradable amb altres mares i nadons/infants.



Referència al blog. Contes i experimentació




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada