divendres, 19 de juliol del 2013

18 juliol 2013

Quan anàvem camí a La Lluna han començat a sentir-se uns trons i a caure algunes gotes, però feia tanta xafugor que no hem descartat fer els jocs d´aigua....

Però com que els nens i nenes són els qui van marcant el ritme de joc i les seves necessitats en tot moment, quan hem començat a treure gibrells de totes mides i colors, rasclets, peixets, ànecs, globus, llibres d´aigua, .... tots han començat a jugar, a observar i tocar les joguines que hi havia avui, ja que eren diferent als altres dies, ... alguns baldufes en un moment han girat els gibrells i amb rasclets i pales han creat un autèntic concert, .... vaja, que no hem jugat amb aigua!! Els més petits de la casa ja havien muntat el SEU JOC!!!

Ahhh!!!! Però avui hi havia una coseta molt especial i, a més, els hi feia molta il.lusió!! Els més grans, sobretot, estaven molt i molt impacients per construir la caseta de cartró!! Així doncs, en un moment, hem tret les plantilles i mans a la construcció de la caseta de cartró pels petits de La Lluna :):):)!!! Quan ja havíem aixecat les quatre parets, reclamaven el sostre JA :):).... clar, una casa sense sostre no és una casa!!! Quan ja teníem el gat i tot a la teulada, han començat a entrar i sortir de la seva caseta per la porta, per les finestres i, es divertien d´allò més dient-nos hola des de dins ;):). Alguns fins i tot, han agafat els colors i han volgut donar el seu toc de creativitat a les parets i a la teulada!!!!!!!

Entre platja sense aigua i construcció i decoració de la casa, anàvem berenant tots plegats i entre les mares anaven sorgint temes de conversa d´allò més interessants i entretinguts!!!

Fins i tot hi ha hagut ´´mercadillo`` avui :):)!!! Una marona ha portat tres sacs de roba i, abans de marxar, hem estat donant un cop d´ull a totes les bosses i, algunes mares han marxat d´allò més carregades!!!!

Així són les tardes a La Lluna .... nosaltres proposem setmana rere setmana, però realment són els nostres baldufes els que ens van guiant, ensenyant, programant les activitats de la tarda, i sobretot, els que ens fan riure un munt i passar-ho d´allò més bé cada tarda!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada