dijous, 25 de juliol del 2013

24 juliol 2013

Aquesta tarda ens hem trobat una vegada més a La Lluna per passar una bona estona en família i amb d´altres famílies!!!

Ha sigut una tarda molt bonica i especial, com totes les tardes que ens hem anat trobant i compartint, jugant, berenant, rient, xerrant, plorant, .... des de que vam començar ja fa unes quantes tardes. De fet estem molt i molt contents de com va agafant forma el projecte i com va arribant a més famílies i mica a mica va creixent, de la mateixa manera que van creixent els nostres baldufes!!!

Avui hem  preparat les zones de joc d´aigua i ha fet tanta i tanta calor que els petits han gaudit d´allò més!! Fins i tot, els grans haguèssim agraït tenir una piscineta o gibrellet a la nostra mida, per ficar-nos a dins :):)!!

A més, hem instal.lat la caseta de cartró dels petits de La Lluna, que amb tanta il.lusió i al.legria varem construïr la setmana anterior. Alguns baldufes com que han vist que les parets encara no tenien massa color, han decidit pintar-la i enganxar-hi gumets!! I com no!! Ha quedat d´allò més bonica i colorida :):)... és que els nostres petits tenen una gràcia i ànima artística que no té fi!!!

Per avui havíem proposat fer cistells amb garrafes de plàstic reciclades!!! I ha estat tot un èxit ;):) alguns dels baldufes ja han marxat cap a casa amb el seu cistell ben carregat de pedres i joguines :):)!!!

La tarda ha anat passant .... jugant amb l´aigua, a la caseta, amb els cistells, amb les pedretes, amb les fulles dels arbres, amb jocs que els més petits anaven improvitzant, hem compartit un deliciós berenar de fruites, verdures i pa, hem xerrat,  hem tornat a fer una mica d´intercanvi i "mercadillo" de roba i bolquers de tela,... i axí, petits i grans hem passat una molt bona tarda de dimecres ;):)

Avui ha sigut una tarda de comiats, a més, perque fins al setembre tancarem les portes, però... marxem amb molt d´entusiasme i amb moltes ganes de fer i de créixer com a Associació i com a grup, marxem amb ganes de tornar al setembre i seguir compartint al.legries, neguits, tristeses, .... amb ganes de seguir compartint i gaudint d´aquesta experiència que ens ha donat la vida amb els nostres fills i filles: l´experiència de créixer!!!

Ahh!!! Avui hi havia moltes cares noves, i famílies que han tornat després d´unes setmanes sense veure´ns!! Hem de disculpar-nos potser, perque no hem fet una roda de presentacions com cal, i hi havia famílies que no es coneixien....suposo que mica a mica, això també ens ho donarà l´experiència!!!

Gràcies a totes i tots aquells que feu possible setmana rere setmana l´existència de La Lluna i, que amb la vostra manera de fer, de criar, de jugar amb els nostres fills/es demostreu que existeix una manera de criar i educar diferent a la que de vegades, per desgràcia, estem acostumats a veure. 
Per una criança respectuosa amb els nostres infants!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada