dijous, 5 de setembre del 2013

4 setembre 2013

Després d´un mes sense activitats ni propostes a La Lluna, aquesta tarda hem tornat a obrir les portes de l´espai familiar, amb ganes de compartir i passar-ho bé!!!

Un mes dóna per molt i, sobretot, amb aquests baldufes que creixen i creixen sense aturar-se ni un moment i, que cada dia ens ensenyen a estimar sense condicions i, ens fan gaudir de cada moment, també patir, de vegades :-( :-)!!

Ha passat un mes, però aquest  temps és suficient, per veure canvis sorprenents en aquests petits que no paren de créixer: en el llenguatge, en el caminar, en la interacció amb els altres, en l´expressivitat, ....

Els petits que han arribat primer han tingut curiositat per mirar el que les seves mares havien preparat a les bosses, amb coses que identificaven el lloc on havien anat a l´agost.... De les bosses apareixien pinyes, petxines, espigues, branquetes, fulles i fins i tot, hi havia pipes ;-):-)!! En un moment ha quedat tot ben escampat per terra!!!

Després també han pintat una estona el sostre de la caseta dels baldufes de La Lluna, volien que quedés ben decorat per dins :-)!!

Ahh!! A més, com que el dia 4 d´agost en Nil va fer 2 anyets, l´hem intentat coronar sense èxit (ell volia coronar als altres), i ha bufat dues espelmes sobre un pastís improvitzat fet amb rodanxes de pinya, una espelma se li resistia .... però al final, ho ha aconseguit!! I en Miquel li ha donat la tradicional Lluna amb que es guardona als baldufes que fan anys!!!

Les mares que, aquest mes hem anat parlant i veient-nos, però a estones curtes, hem aprofitat la tarda, per posar-nos al dia i, de ben segur que han quedat moltes coses sense dir.... a la propera ;-)!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada