divendres, 27 de setembre del 2013

26 setembre 2013

Avui hem pogut gaudir d´una tarda quasi d´estiu a La Lluna, uff quina calor!!

Hem tret tots els ¨trastos¨al pati...... i a pintar!! Paper d´embalar a terra i pintura de dits han sigut suficients per passar una molt bona tarda i que els baldufes ho hagin passat d´allò més bé ;-), vaja i les mares, que algunes han acabat més pintadetes que els mateixos nens/es :-):-)!!

Realment ha quedat d´allò més bonic: petjades de mans i peus de baldufes i mares, el Sol, flors de tots colors i mides, cotxes, peixos...i molta improvització :-):-)!!! Aquest mural, el penjarem a la carpa de la Mostra d´Entitats perque tothom pugui veure els petits GRANS Artistes que tenim a La Lluna ;-):-)!!!

A més, com que el passat 20 de setembre l´Hèctor va fer un anyet, l´hem volgut coronar i guardonar amb la seva LLUNA per portar aquest primer anyet amb tanta simpatia!! Ha bufat la seva espelma dins d´una macedònia de fruites improvitzada, mentres totes i tots cantàvem la cançó d´Aniversari Feliç!!!

Alguns dels baldufes més grans han acabat, una vegada finalitzat el mural, fent tombarelles a la zona dels més menuts!!!

El berenar cooperatiu ha estat tot un èxit!!! Als baldufes els hi encanta la fruita i,van amunt i avall, amb el gotet per reomplir-lo!! Avui també hi ha hagut unes galetones en forma d´animalets que també han triomfat :-)!!!

Així hem passat la tarda a La Lluna, jugant, rient i compartint!!!

1 comentari:

  1. Ens ho hem passat genial!! L'Elsa ha sortit encantada ( i pintada!! ;-)) fins aviat!! Isa i Elsa.

    ResponElimina