divendres, 4 d’octubre del 2013

27, 28 i 29 setembre MOSTRA D´ENTITATS

Aquest cap de setmana l´Ajuntament de Barberà del Vallès ha organitzat, com cada dos anys, la Mostra d´Entitats a la Plaça de laVila. I com que ja som Associació, enguany, ens han convidat a participar-hi ;-):-)!!!

Des d´abans de l´estiu que ho estàvem preparant perque no hi faltés de res.... però ja se sap, amb el ritme que portem amb aquests baldufes que cada dia creixen més i més i van més i més amunt i avall, interessos i ocupacions diverses, de vegades és una mica difícil :-), així que els darrers dies vam haver de posar-nos les piles i, amb l´ajuda d´algunes de les mares i baldufes de La Lluna, els nostres marits i els avis dels peques vam aconseguir-ho!! I podem dir: Va ser tot un ÈXIT!!!

El divendres va començar tot!!
Al Centre Cívic a buscar tots els trastos i cap a la Plaça de la Vila a muntar la Carpa de La Lluna. Vam penjar els bonics murals que havien fet a la última activitat els nostres baldufes, i escrit a sobre el Projecte de La Lluna, vam inflar infinitat de globus, vam muntar alguns dels nostres espais i crear algun de nou, tríptics informatius, targetes, llunes de feltre per penjar a la samarreta, ....tot això formava part de la Carpa i estaria disponible el cap de setmana per a tothom!!!

Va arribar el dissabte i tot el dia a corre cuita, pendent de tot, de la Carpa, sobretot que els nostres baldufes es trobessin a gust i, no se´ls fes massa pesat tot el dia, que els petits que anaven apareixent per la carpa i a les activitats s´ho passessin bé.... I creiem, ho vam aconseguir!!! Potser no servirà perquè hi hagi moltes més famílies a La Lluna, però el que si és segur, és que les famílies que van participar s´ho van passar bé, moltes d´elles van repetir també el diumenge :-)!!

El  dissabte havíem programat les activitats Dibuixem siluetes i Conte Cantat!! 
Pel Dibuixem Siluetes vam fer un mural gegant, tot fent siluetes de cossos sencers, mans o peus, culs, patinets, improvització i art per a petits i grans!!
A la tarda tocava l´hora del conte i, tot i que no ho havíem pogut preparar massa, al final no va sortir gens malament.... De fet, de contes expliquem cada dia i de cançons també en cantem un munt, tot i que en privat, amb els nostres fills i, en família :-), només va ser questió de fer de totes les famílies que van venir: una Gran Família on ens vam trobar molt còmodes per explicar i cantar el Conte Cantat ;-):-)!!

Durant tot el cap de setmana a La Carpa, vam poder informar sobre l´Espai i, els nens i nenes van poder jugar: bitlles, joc d´anelles, busca La Lluna, pinta la Caseta de La Lluna, espai d´instruments, pinta La Lluna, ... i tots sortien amb un globus i una Lluna enganxada a la samarreta ;-)!!

Us deixem unes fotografies perquè com bé diuen: Una imatge val més que mil paraules :-)

I l´enllaç a youtube del Conte Cantat http://www.youtube.com/watch?v=1_aPinzU_I8
Gràcies!!











































1 comentari:

  1. A l'Elia i a mi ens ha agradat molt el conte!. Llàstima no haver anat! A la propera estem allà a primera fila :)

    ResponElimina