dissabte, 12 d’octubre del 2013

10 octubre 2013

Amb un temps més propi de la Tardor... aquesta tarda hem gaudit tots plegats, una vegada més, d´una nova trobada a La Lluna!!!

La proposta per avui era..... mmm mmmm... Experimentació amb pasta d´arròs!!! I... i tant que hem experimentat, això sí, cadascú a la seva manera :-):-)!! L´Hèctor i en Nil han menjat un bon grapat de macarrons d´arròs...com si no anés amb ells la història de l´experimentació :-) directa a les seves panxulines :-):-), en Lucas...ha preferit untar i enganxar-se els macarrons i espaguetis per les sabates, pantalons, .... vaja!! sencer sencer ha quedat ple de pasta :-)!! Mentrestant, la Júlia, l´Elsa, l´Èlia, en Miquel, en David...remenaven els gots plens de pasta i ficaven les mans senceres a dins les carmanyoles per experimentar i compartir... mmm mmm que divertit!!! L´Eric i la Paula, preferien mantenir-se una mica a resguard d´aquella pasta enganxifosa, a prop de les seves mares :-)!!

El berenar cooperatiu avui també ha tingut gust i olor de Tardor.... a part de la fruita, també hi havia moniatos!!! Petits i grans com sempre hem pogut gaudir i compartir el berenar que preparem amb el que portem tots cada tarda!!

Així, entre pasta, fruita, moniatos, jocs, rialles, plors, experiències, dubtes, neguits, idees, .... hem compartit una tarda més a La Lluna!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada