divendres, 18 d’octubre del 2013

17 octubre 2013

Sembla ser que aquest any la Tardor no sap què fer...si quedar-se que ja és hora o potser marxar de nou :-)!!!
Aquesta tarda a La Lluna ens ha tornat a acompanyar el bon temps.... així doncs, hem pogut gaudir del pati tota la tarda!!!

Els primers nens en arribar han passat una bona estona corrents pel pati, pujant i baixant graons i agafant fulletes i fruits dels arbusts i els arbres que hi ha a l´exterior de la sala....fins que ha aparegut el sr. Cargol :-) .... com els hi ha agradat aquest animaló tan petit i enganxifoset!!...s´han passat una bona estona mirant-lo!!
Quan la curiositat per les fulles, el sr. Cargol, els graons.... ha anat minvant ....tots plegats han anat cap a la taula del berenar cooperatiu a veure que hi havia .... mmmm mmmm fruiteta de la bona!! Doncs a berenar :-)!!
Han anat arribant més baldufes que també s´unien al berenar!!
I després amb tot a punt: la caseta de La Lluna, els colors per pintar, la garrafa penjant, les bitlles, el tricicle, el cuc...entre d´altres espais i joguines que anaven apareixent..... han seguit jugant i experimentant....

Avui havíem preparat un Conte-cantat, però abans...hem fet el nostre instruments per endur-nos a casa i per animar les cançons del conte!! Així que una vegada hem tingut els instruments a punt (pipes, llenties, galets, macarrons, fideus, arròs...)...ha començat el Conte-cantat: asseguts o de peu...però tots molt i molt atents...acompanyant les cançons amb els instruments que acabàvem de fer.... i amb els ulls, les orelles i fins i tot, la boca ben oberta...han escoltat el conte des Vet aquí una vegada..... fins a Vet aquí un gos vet aquí un gat aquest conte s´ha acabat ;-):-) moooolt atents!!
Tot un èxit!!! I és que aquests baldufetes són una delícia!!!

Els baldufes han jugat, s´han abraçat, petonejat, enfadat entre ells, compartit ..... I les mares hem gaudit de veure als nostres petits tan i tan a gust i, de poder compartir amb d´altres famílies una tarda més a La Lluna....

Gràcies a totes les famílies, petits i grans, que mica a mica feu créixer l´ànima de La Lluna ;-)!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada