dimecres, 9 de juliol del 2014

22 juliol 2014

Avui ha estat un dia de mooolta calor, però això no ha sigut excusa per als qui encara no estem de vacances... apropar-nos a La Lluna!!

Aquesta tarda la Stella, la mare de l´Hector, seguint amb les nostres propostes d´experimentació, reciclatge i coses casolanes... havia proposat fer plastilina casolana!!

Així doncs, petits i grans, sota la supervisió de l´experta :-);-), ens hem arremengat i mans a la farina, a l´aigua, a la sal i al colorant :-)!!

Alguns dels petits, per no perdre la costum quan a La Lluna apareix farina, abans de començar a fer plastilina, ha fet volar pels aires una mica d´aquest polsim blanc de textura i tacte tan suau i fresquet... tot enfarinant alguns dels altres baldufetes :-):-)!!!

Xurros, boles i altres formes anaven sorgint d´aquella barreja convertida amb plastilina... alguns dels petits anaven jugant, saltant i marcant les seves petjades a la plastilina amb el peu, amb les mans, tot creant bonics records plasmats i esborrats a l´hora per anar creant d´altres coses :-)!!

Així són les tardes a La Lluna: activitats que van sorgint, propostes engrescadores, experimentació, xerrameca i.... així anar fent, petits i grans, sobre la marxa, i respectant el ritme de cada infant i família!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada