dimecres, 23 de juliol del 2014

29 juliol 2014

Avui per acomiadar l´últim dimarts de La Lluna fins al setembre, la Mari, la mare de la Leire, havia proposat fer experimentació amb iogurt de soia.... i després aprofitant el recipient com a test.... plantar algunes llavors :-)!!

Doncs, sobretot, pels baldufes més petits, que estan en edat d´experimentar amb el menjar... ha estat tot un èxit!!! Han olorat, ficat les mans, els peus... i acabat tots ells ben ben plens de iogurt... res que després no hagi arreglat una remullada sota l´aixeta :-):-)!!!

Algun petit... també s´ha de dir.... que aixó d´embrutar-se no li ha fet gens ni mica de gràcia.... I... la mama... ben depressa que l´ha rentat ;-):-)!!

Els més grans... han experimentat directament al paladar.... :-):-)!! Què és el que es fa amb un iogurt i una cullera??? Doncs en aquest cas, obrir el iogurt ficar la cullera i iogurt cap a la boca.... :-):-) mm mmm mmm....

Abans de marxar, però, recipients ben nets i.... ja tenim els testos!!! Una mica de terra, unes llavors i aigua... i a esperar.... Què sortirà???? :-):-)

Així ha anat passant la tarda, entre iogurt, llavors i terra pels aires, xerrameca, pilotes, bicicletes, bones notícies, neguits per l´inici de l´escola que ja s´apropa, .... i aixi anar fent.... compartint en família una vegada més..... amb d´altres famílies!!!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada