dijous, 16 d’octubre del 2014

14 octubre 2014

Aquesta tarda ha sigut quelcom extranya... núvols que amenaçaven tempesta, migdiades cap al tard, virus que ja comencen a aparéixer....

Però tot i les contrarietats que anaven apareixent, finalment, hem pogut trobar-nos unes quantes famílies aquesta tarda i.... com sempre, ens ho hem passat d´alló més bé!!

Les mares hem tingut temps per xerrar, recordar, riure.... i a més, hem pogut compartir-ho amb tres noies que estudien Educació Infantil a la Universitat de Manresa i, cercaven informació del què fèiem i què era exactament La Lluna. Esperem que hagin trobat el que buscaven i puguin fer el seu treball ;-)!!!

Mentres els petits jugaven entre ells, sols o amb les seves marones, als diferents espais que havíem preparat a La Lluna... a l´altre sala ens estava esperant la farina, l´aigua, la sal, l´oli i el llevat per fer un pa ben calentó a punt de ser menjat.... tot i que, finalment, el que es preveia no ha pogut ser :-)!!!

El Nil, ja feia estona, que estava temptat per fer festa de farina i, al final, ja no s´ha pogut resistir i ha fet volar la farina ben alt (llàstima que faltaven els seus compis de festa de la farina: en Miquel, en David i l´Hector... que avui estaven malaltons :-(... i el pobre s´ho ha hagut de muntar sol :-)). La Dèlia encara no està per aquestes històries, tot i que tan petitona i, no perdia ull del que passava al seu voltant :-), la Leyre avui no tenia massa ganes d´experimentar amb la farina, preferia anar corrents amunt i avall buscant quelcom per la sala :-), l´Eric de ben segur que tenia ganes :-), perquè ja comença a ser un crack de la manipulació d´aliments :-), però quan hem iniciat el taller havien de marxar ja :-(, i en Biel amb el seu tarannà tranquil, s´ho mirava desde els braços de la seva mare i, de tant en tant feia un somriure i agafava un tros de massa i la Inka, que avui venia per primer cop a La Lluna, tenia prou feina de concentrar-se amb el cargolet que havia fet la seva marona i pretenia dormir, tot fent i demanant una mica de silenci al Nil que seguia amb la seva festa de Visca Visca la farina!! (Com diu el Miquel) i, d´amassar tots els ingredients amb els peus nus a sobre de la taula :-):-)!! per algunes d´aquestes raons, com podeu imaginar, el pa, no ha acabat al forn.... aixó si, ha acabat convertit, en boniques figuretes, animalons, en massa per deixar petjades....

I, així, hem passat una tarda més a La Lluna, compartint petits i grans, una tarda de tardor!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada