dijous, 2 d’octubre del 2014

30 setembre 2014

Darrer dia de setembre, tardes que comencen a ser més curtes, infants que creixen a passes de gegant, famílies nouvingudes, estones de joc, moments per experimentar... també per xerrar i compartir... 

Aquesta tarda a La Lluna les famílies anaven arribant mica a mica... a la espera que el temps millorés o, si més no, que no es trobessin enmig del xàfec!! 

Uff!! I és que ha plogut un munt!! Alguns petits cridaven amb alegria juntament amb els trons, d´altres corrien a la seva mare cada vegada que un tro ho feia resonar tot.... Entre trons i molta molta pluja.... i algun petit que de tant en tant quan minvava la pluja corria fóra a jugar amb els bassals.... hem passat la tarda a dins de la sala... jugant... ara a la pissarra, ara a fer tremolar la casa, a ficar la pilota dins la cistella, passar pel túnel, a cotxes i camions... I, així, anar fent... sobre la marxa!!

Entre les mares, com sempre, hem pogut compartir dubtes, neguits i alguna alegria ;-)!!!

Alguns dels baldufes, a més, han gaudit d´alló més, amb el berenar cooperatiu a base de fruita :-)... carmanyoles i forquilles preparades... i a l´atac!!! Algun fins i tot per no perdre el temps anava a dues mans :-):-)!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada