divendres, 5 de desembre del 2014

5 desembre 2014. 2N ANIVERSARI LLUNA!!!!!!

Per fi!!
Després de molt xerrar, pensar, i buscar la millor manera de trobar un espai on petits i grans poguèssim compartir, gaudir, aprendre, ...
Vam decidir fer-ho d´aquesta manera, sense més preàmbuls!! Una activitat i una casa i, moltes ganes de passar-ho bé :)
Doncs aquí teniu la nostra primera trobada.
Taller de música (o almenys es va intentar)
El més important, els petits van estar molt a gust i entretinguts i, les mares, fins i tot, vam poder xerrar una estona!!


D´aquesta entrada al blog avui ja fa dos anys!!! Dos anys en els que han passat moltes i moltes coses, dos anys on hem gaudit petits i grans de les trobades a La Lluna per jugar, xerrar, experimentar, riure, plorar, sorprendre´ns, acollir noves famílies, acomiadar d´altres…. dos anys per compartir …. Per créixer tots plegats: petits i grans!!

Activitats, xerrades, tallers, excursions… sempre respectant el ritme dels infants amb un acompanyament amorós i respectuós, sempre tenint en compte el saber fer i sentir de les famílies.

Gràcies a totes les famílies que heu anat passant per La Lluna, gràcies a les que setmana rere setmana voleu compartir l´espai amb nosaltres, gràcies als nadons, nens i nenes que omplen l´espai amb la seva innocència innata, el seu saber fer i les seves rialles. Gràcies…. Perquè sense vosaltres aquests dos anys no serien possibles!!!



Avui fem dos anys!! I ho volem celebrar… i tant!!!

El proper dimarts 9 de desembre a partir de les 17:30h US ESPEREM!!

Al centre cívic ca n´amiguet sala 2-3!!!

Hi haurà sorpreses ;-)!!
!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada