dimarts, 7 d’abril del 2015

I JORNADES CRIANÇA EN BRAÇOS (28 març 2015)

Recopilant imatges de les nostres I JORNADES DE CRIANÇA EN BRAÇOS!!!
Amb els nervis, la il.lusió i el desig que tot sortís bé, vam descuidar fer fotos a tot!!!
Sort que hi havia qui va estar al cas i va voler guardar algunes imatges com a record...


I el dissabte... va començar així.... amb la Mostra de Comerç a la Plaça de la Via sant Oleguer (Davant del centre cívic).....

The Vegan House, Mom´s Malle, Eco Tendeta, Junts Maternitat Criança, Mami Abrazos, Desvan del Lector..... I així de bé lluïen!!!




A la Sala 3 del Centre cívic... i al pati..... les noies i els nois del Cau Sant Jordi de Barberà del Vallès, esperaven als més petits amb els racons i les zones infantils preparades!!!

AEiG Sant Jordi va col-laborar durant tot el dia.....al matí amb els racons i espais infantils preparats i a la tarda... amb un Cau obert per si algun infant de més de 5 anys es volia apuntar!!!

I a la tarda, a més la Azahara Medina Garcia, Educadora Infantil, Va fer el relleu als nois i noies del Cau, a la zona de racons i espais infantils!!!




I durant tot el dia ... a l´Espai de Xerrades ( a la sala Gran del Centre cívic ca n´amiguet).....

Judith Lopez: Acompanyar dins l´àmbit de l´Educació Viva
Vanessa Soriano: Enfortir vincles a través del massatge infantil
Paula Rodriguez: Mites sobre la lactància materna i la introducció d´aliments
Adolfo Gómez Papí: El poder de les carícies
Yolanda i Bea: Educar sense Escola


































I per finalitzar les Jornades..... Sorteig d´una fantàstica panera amb productes ecològics, gràcies a la Maribel de l´Eco Espai!!

I sorteig de cinc trencaclosques d´AEMI, gràcies a l´Associació Espanyola de Massatge Infantil!!




I després de tot el dia.....

La Noelia i la Vanessa vam quedar ben satisfetes... va ser moltíssima feina de gestió, organització, difusió, contactes....però va ser una experiència fantàstica.....

I gràcies al Dani (company de vida de la Vanessa) i recolzament i suport durant tot el dissabte a les Jornades....

Gràcies: Dolors Canadell, Carolina Bártoli, Judith Lopez, Paula Rodríguez, Adolfo Gómez Papí, Bea-Yolanda-Mónica (homeschool), Cau Sant Jordi, Azahara Medina, Desvan del Lector, MOm´s Malle, Junts Maternitat, Mami Abrazos, Ecotendeta, the Vegan House, Espai Eco, Mercat Barberà del Valles, Aemi, , Darenna-Sera Lua, Baobab Psicologia, Mimetes, Natursin, Fes la Teva....

Gràcies a totes i tots els que vareu participar d´una manera o d´una altre a les nostres I JORNADES DE CRIANÇA EN BRAÇOS de l´Espai Familiar La LLuna!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada