divendres, 3 d’abril del 2015

Volíeu més paper? (31/03/2014)

Fa unes setmanes que vam poder gaudir d'un taller on els petits s'ho van passar d'allò més bé. Hi va haver famílies que no van poder assistir i, per aquest motiu, vam decidir repetir-ho.
Aquells infants que no havien estat la primera vegada van reaccionar...com van reaccionar. Un no volia saber res i l'altre s'anava apropant per veure què era allò que feia tant de riure als més grans.
I sabeu què va passar amb els infants que repetien taller? Doncs que ens van sorprendre!! Els més grans ja sabien de què anava la cosa, i no van trigar tant en desembolicar tots els rotllos i fer que el terra quedés de color blanc. I, com ja sabíen com funcionava tot plegat, van experimentar d'una manera nova i totalment diferent que la primera vegada. Ja no es llençaven "boles de neu" no! Directament creaven muntanyes de neu!! I no s'embolicaven una part del cos...NO!!! S'amagaven sota el paper i feien la "croqueta" i sortien fent UUUHHHH!!!
I el petit Joel que també repetia?? Doncs pensàvem que passaria com la primera vegada...i no!!! Va estar uns primers minuts observant i, al veure que tot allò li sonava i que els grans s'ho passaven pipa, va començar a llençar paper enlarie amb petits crits d'alegria que van acabar d'omplir la sala de felicitat!
Gràcies petits!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada