divendres, 15 de novembre del 2013

14 novembre 2013

Passet a passet i molt prudent la tardor va arribant..... ens delecta amb les fulles caigudes dels arbres, la foscor ben aviat a les tardes, el color marró vermellenc ....

Passet a passet La Lluna es va nodrint d´experiències, de Grans i de Petits, es va fent gran mica a mica amb noves famílies que van apareixent amb el mateix desig que apareixerem algunes famílies ja fa un temps llarg: el desig de compartir, d´aprendre, de gaudir en família, de viure la criança amb amor i respecte....

Aprofitant la claror que encara feia quan hem arribat, els baldufetes més grans han sortit al pati, a la descoberta de racons nous i la retrobada amb els espais amb els que van gaudint setmana rere setmana. No sense abans però, haver donat un cop d´ull a aquells altres infants que no coneixien.... però que encara són massa petits per explorar amb ells :-):-)!!

Quan la foscor s´anava instal.lant al pati i només es deixaven entre veure els llums dels fanalets.... hem començat a entrar a la sala per seguir jugant als diferents espais que hem muntat i....a gaudir de l´activitat preparada per avui..... I berenar una mica de la taula Cooperativa... mmmm mmmm!!!

Els més bebés tenien un taller de portanadons preparat perque els seus pares i ells, gaudeixin desde ben menuts del plaer de ser portats com a primats portadors que som!! Hem explicat les necessitats del bebé quan neix, la seva fisiologia, els beneficis que té portar als nostres nadons a sobre tant per ells com per als pares.... i finalment per acabar, hem mostrat els diferents tipus de portanadons ergonòmics que podem trobar i hem practicat amb alguns dels nusos que podem fer amb els fulars elàstic i rígid!!

I... els menuts més grans que ja venien preparats amb els seus ninos de casa, han pogut jugar i portejar ells també amb uns fulars elàstics que ha fet la super Sheila ;-)!!!

Així mica a mica ha anat passant la tarda a La Lluna.... aprenent, jugant, gaudint: COMPARTINT!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada