divendres, 29 de novembre del 2013

28 novembre 2013

L´hivern s´apropa a poc a poc..... i ja va apareixent mica a mica als carrers, a les cases, a la ciutat.....

Aquesta tarda a La Lluna, mentres els carrers de la ciutat eren molt freds, hem trobat l´aixopluc i el caliu que necessitàvem amb els nostres fills/es i les altres famílies que han participat avui a l´Espai Familiar!!!

La sala avui s´ha quedat mooolt petita..... Han vingut moltes famílies noves interessades en escoltar i participar a la xerrada d´´´Introducció d´Aliments de manera respectuosa`` que havíem preparat per aquesta tarda!!! Hem explicat com és de respetuosa aquesta manera d´introduir els sòlids als nostres petits, i quines són les coses amb les que ens trobarem amb aquest fantàstic procès: aprenentatge, joc, exploració, observació..... i compartir àpats plens d´amor i respecte amb els nostres fills!!! 
Una manera d´acompanyar i respectar a l´infant també en aquesta etapa!!

Mentrestant els més grans estaven en un racó de la sala jugant a enganxar llunes a les agulles d´estendre, i pintant la Caseta.... D´altres preferien saltar i correr per la sala....bé, o pel petit espai que tenien pobres :-(!!!!

Així ha anat passant la tarda, moltes cares noves de petits i grans, que esperem hagin gaudit, après i.....s´animin a participar una altra tarda a La Lluna!!!!

Al final tothom ha pogut marxar a casa amb una agulla d´estendre ben especial: La Lluna!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada