dissabte, 2 de novembre del 2013

31 octubre 2013

Darrer dia del mes d´octubre....fulles a terra, tarda més curta i una mica de fresca i..... dia de castanyes, panellets i moniatos ;-) :-)!!

Aquesta tarda a La Lluna hem fet uns panellets de moniato i patata, amb xocolata, sucre de colors i coco..... mmm mmmm eren bons??? Potser ;-).... el cert és que tenien un gust ...diferent :-) :-)!!!
Aquesta va ser una proposta que va fer la Eva, la mare de l´Èlia i l´Eric (que no han pogut venir perquè la petitota estava malaltona :-( )....però potser haguèssim necessitat de la seva presència perque aquests panellets quedessin més bons :-) :-)!!.

Potser no han sigut els panellets més bons que hem tastat mai, però el cert és que tan els petits com les mares ens ho hem passat d´allò més bé fent-los.... boletes, cargolets, cotxes, croisants, túnels, .... anàvem fent formes deixant-nos portar per la imaginació i a petició dels petits ;-)!!

Els baldufes, però, desprès de saber com anava això de fer els panellets, han marxat a l´armari a veure el que trobaven per posar-se a jugar!! I, els que ja caminen imitaven a la més petitona...i anaven tots a quatre grapes amunt i avall de la sala (a fóra començava a refrescar)!! Él cert és que és molt divertit veure com interactuen els petits de diferents edats.... com s´abracen, es fan petons, juguen i.....de vegades, també s´enfaden ;-)...

Així doncs hem gaudit de la Castanyada a La Lluna, creixent mica a mica, passet a passet, de l´experiència de la criança i del compartir amb d´altres famílies.









1 comentari:

  1. Bona pinta, oi??

    Doncs el gust, podríem dir que era..... questionable :-):-)!!!???

    ResponElimina